Korisno mišljenje

Utisci

I nivo ::

„Mi najčešće ne čujemo sebe i ne bavimo se sa svojim mislima na pravi način. Bila sam u stalnoj borbi sa životom, imala sam strah od sutra, loše sam spavala i neuredno se hranila hranom koja mi nije prijala. Prepoznala sam svoje zablude i uz pomoć tehnike Korisno Mišljenje svoj svet ispunila pobedničkim mislima. Hvala, Ivana!“

— O. S.

„Kada vidite moj zadovoljni osmeh, znajte da su moje misli moj saveznik.“

— G. P.

„Sjajna tehnika, pouzdan instruktor i primene u svim oblastima života, preporučujem svima!“

— T. Đ.

“Primećujem svakodnevno pozitivne efekte seminara Korisno Mišljenje i radujem se što ću uskoro ići na sledeći nivo.”

— Lj. B.

“Početni nivo seminara Uvodno predavanje mi se čini jako zanimljivo. Nastaviću da vežbam kroz sve nivoe.”

— M. A.

“Korisno mišljenje je zaista korisno i preporučujem svima onima koji imaju problema da ga usvoje kao stil života.”

— S. K.

“Na nekim seminarima koje sam ranije prošao uvodna predavanja su bila dugačka i nezanimljiva ili je to bio monolog predavača.Tražio sam nešto praktično, nešto što se može odmah primeniti i što daje trenutne rezultate. Prijatelj mi je rekao da je seminar Korisno Mišljenje baš ono što tražim i bio je u pravu. Tehnika je savršena, jasna i jednostavna za svakoga. Jezik kojim se govori je precizan i razumljiv. Ivana je dobar sagovornik i još bolji instruktor. Velika prednost je i to što se organizuje svuda gde ima zainteresovanih pa sam preporučio poznanicima iz drugih gradova. Siguran sam da kada prođem sve nivoe i usvojim korisno mišljenje kao svoj način života da ću u rukama imati alatku za sreću.”

— A. M.

“Moja profesija zahteva da svakodnevno pišem i rečima oblikujem mišljenja i rezonovanja čitalaca. Imam mogućnost da ljude činim zadovoljnim ili da im pokažem mračnu stranu života. Iako sam profesionalno upućena na seminar kod Ivane, svakako ću proći sve nivoe Korisnog mišljenja zbog sebe. Hvala ti, Ivana, samo tako nastavi!”

— V. S.

“Kao radijski voditelj želela sam da naučim praktičnu tehniku lepog mišljenja i izražavanja. Tragala sam dugo za literaturom ili nekom osobom koja bi me poučila. Na seminaru Korisno Mišljenje znala sam da sam na pravom mestu i nestrpljivo čekam da krenem dalje.”

— T. B.

“To što je Ivana moja dugogodišnja prijateljica nije umanjilo želju da već na prvim predavanjima učestvujem i ozbiljno radim na promeni svog načina mišljenja. Svi nivoi su za mene bili inspirativni i zaista korisni. Ivana divno je upoznati te i kao sjajnog predavača.”

— J. Đ.

“Znam da posedujem mnogobrojne talente ali nikako nisam uspevao da ih ispoljim i da se afirmišem. Sada znam zašto je bilo tako jer uz pomoć saznanja na seminaru Korisno Mišljenje moj život se promenio. Preporučujem ga svima.”

— Z. T.

“Znam da posedujem mnogobrojne talente ali nikako nisam uspevao da ih ispoljim i da se afirmišem. Sada znam zašto je bilo tako jer uz pomoć saznanja na seminaru Korisno Mišljenje moj život se promenio. Preporučujem ga svima.”

— Z. T.

“Teško je biti loš učenik. Taj imidž me je mučio dok nisam otišao na seminar Korisno Mišljenje. Tamo sam naučio da su moje misli moj saveznik. Bavim se sportom i sada verujem u svoj u svoj izbor i gradim svoju sportsku karijeru uz pomoć naučenog. Ja sam izvor svog uspeha!”

— N. K.

“Sportista sam. Korisno mišljenje mi je pomoglo u mojoj karijeri. Prošao sam sve nivoe. Početni je bio otkriće za mene. Hvala treneru što me uputio na seminar i hvala Ivani koja je sjajna. Oduševilo me je to što ima zavidno znanje o sportu kojim se bavim a tehnika koju preporučuje je praktična i jednostavna. Preporučujem svim sportistima da prođu sve nivoe seminara kao odličnu osnovu za buduće uspehe!”

— S. J.

“Sviđa mi se kako je seminar osmišljen po nivoima i što između njih imamo vremena da usvojimo i uvežbamo naučeno. Korisno mišljenje zaista pomaže da budem uspešna jer mi je kao studentu važno da verujem u sebe.”

— Ž. K.

“Osećam se mlađe i vedrije. Poboljšalo mi se pamćenje i volja. Zdravstveni problem zbog kog sam i došao na seminar je saniran. Ponovo sam produktivan. Imam sedamdeset dve godine.”

— M. M.

“Svakodnevno sam se nervirao i često sam osećao da nemam snage da se izborim sa zahtevima svog posla i svakodnevnim izazovima. Stres je bio moj pratilacna svakom koraku i baš kada sam mislio da ne mogu dalje, prijateljica mi je dala broj telefona i rekla da ima pravi lek za mene. Na seminaru Korisno Mišljenje shvatio sam koliko i gde grešim. Šta da kažem, sada sam novi čovek, osmeh mi je zaštitni znak.”

— I. S.

II nivo ::

“Velika je odgovornost na direktoru, ne samo kada je posao u pitanju već i zadovoljstvo ili pritisak koji radnici nose kući posle završenog radnog vremena. Kada sam po preporuci kolege dobila broj telefona agencije ‘’Korisno Mišljenje’’ odlučila sam da zajedno sa radnicima svoje firme prođem sve nivoe seminara. Jako mi je drago zbog takve odluke jer se svakodnevno uočavaju pozitivni efekti.”

— N. V.

“Pišem. Sada pišem baš onako kako sam oduvek želela, usklađena sa ciljem.Hvala, Ivana!”

— R. J.

“Pažnju mi je privukao flajer, posebno moto agencije TVOJE MISLI SU TVOJ SAVEZNIK. Izabrao sam pobedničke misli, usvojio pobedu kao stil života i sada mi ništa više ne stoji na putu uspeha.”

— M. R.

“Čitala sam da bebe u stomaku, posebno u poslednja dva meseca trudnoće, mogu da primaju utiske iz spoljnog sveta. Kada sam čula za Ivanin seminar odlučila sam da nešto učinim za moju bebu. Prošla sam uvodni kurs kada sam bila u osmom mesecu trudnoće. Moja beba sada ima dva meseca i veoma je napredna, a ja sam zadovoljna što sam kao roditelj usvojila korisno mišljenje kao način življenja. Čim moja beba ojača, nastaviću seminar jer želim da prođem sve nivoe. Porođaj je protekao kao najlepše pozitivno iskustvo u mom životu. Ivana me poučila kako da svoje strepnje i strahove prepoznam, kako da se suočim sa njima i promenim ih u korisno ponašanje. Sva saznanja sa seminara mogu se korisno primeniti u bilo kom trnutku, na bilo kom mestu i u svakoj prilici. Meni je mnogo pomoglo da uživam u porođaju i majčinstvu.”

— V. L.

“Pišem ovo da bih pomogla svima koji imaju problem sličan mom. Godinama sam patila od depresije. Nisam imala volje i smatrala sam da me Bog ne voli i da me život gazi, iz nekih, meni nepoznatih, razloga. Što sam više upadala u ambis patnje odbijala sam ruku spasa. Pila sam tablete, ubijala život u sebi, i ronila nekim mračnim dubinama uma, provodeći vreme u beskrajnom vegetiranju. Sada znam koliko je to bolelo moje najbliže i zahvalna sam im što nisu odustajali već su tragali za “ nečim spasonosnim” … i našli su. Seminar korisno mišljenje prošli smo porodično. Već početni nivo vratio mi je veru u život. Podrška i razumevanje najbližih me je osokolila. Ivana me probudila! Za mene korisno mišljenje je zakon života. Vratila sam se svim svojim aktivnostima, a planiram da napišem knjigu o svojim iskustvima u borbi sa depresijom i putu izlaska na svetlost. Zahvaljujem se porodici i Ivani.”

— A. B.

“Imam mnogo toga ali nisam znala da uživam u životu. Mislila sam da su mi krivi drugi, i da me “neko” kinji i muči, da bi mi pokazao nadmoć sudbine i životnih okolnosti. Naučila sam da moje misli određuju kvalitet mog života i to saznanje me oslobodilo. Sada sam opuštena, zadovoljna i sve oko sebe posmatram u svetlu novih spoznaja koje sam naučila na seminaru korisnog mišljenja.”

— G. S.

“Nove misli su me preporodile. Osećam se kao dete koje tek počinje da shvata smisao reči i lepotu života. Hvala Ivana!”

— B. T.

“Znam da odgovornost i položaj koji imam u javnom životu zahteva neprekidnu budnost i ozbiljnost. Bio sam izrazito napet i u grču da odgovorim na sve obaveze kojih je uvek bilo više nego što sam mogao da postignem. Seminar Korisno mišljenje donelo mi je veliku promenu. Zamena štetnih misli kojih nisam bio ni svestan pomogla mi je u lakšem organizovanju i boljoj komunikaciji sa ljudima. Sada postižem mnogo više nego pre, nestalo je grča a umesto njega optimizam i osmeh otvaraju mi sva vrata.”

— S. O.

“Znam da odgovornost i položaj koji imam u javnom životu zahteva neprekidnu budnost i ozbiljnost. Bio sam izrazito napet i u grču da odgovorim na sve obaveze kojih je uvek bilo više nego što sam mogao da postignem. Seminar Korisno mišljenje donelo mi je veliku promenu. Zamena štetnih misli kojih nisam bio ni svestan pomogla mi je u lakšem organizovanju i boljoj komunikaciji sa ljudima. Sada postižem mnogo više nego pre, nestalo je grča a umesto njega optimizam i osmeh otvaraju mi sva vrata.”

— V. D.

“Nikako nisam mogao da se pomirim sa činjenicom da sam penzionisan. Za mene je to značilo da više nikome ne trebam i da se život završava. Te misli vodile su me u tugu i depresiju. Na jednom sastanku sa bivšim kolegama, čuo sam za korisno mišljenje. Odlučio sam da probam i to je bila jedna od mojih najboljih životnih odluka. U pravo vreme zamenio sam štetne misli vedrim i ispravnim. Zahvalan sam što sada imam i volje i elana da sve što sam oduvek želeo, a zbog radnih obaveza nisam stigao da uradim, sada sa zadovoljstvom činim.”

— T. S.

“Problemi u mojim vezama nastupili su vrlo rano. Mislila sam da nailazim na pogrešne partnere. Bila sam u pravu, jer sam svojim mislima privlačila baš ono što nisam želela. Kroz seminar Korisno Mišljenje spoznala sam negativan obrazac razmišljanja poput: ne bih volela da naiđem na glupog čoveka, ne želim nekog dosadnog papučara, ne tražim ništa posebno a stalno nailazim na neke ekscentrične tipove… Sada razmišljam korisno… I upoznajem zanimljive ljude.”

— J. K.

“Nisam mislio da moje misli utiču na sportske rezultate, a sada znam da je tako. Očigledna je razlika u mojim nastupima pre i posle. Preporučujem korisno mišljenje svima koji se bave sportom. “

— D. T.

III nivo ::

“Svaki dan je predivan za mene od kada sam naučila da prepoznajem štetne misli. Promena je vidljiva i u svakom pogledu pozitivna. Nema više napetosti i nervoze, samo osmeh. “

— S. L.

“Kada mi je supruga predložila da zajedno odemo na neki seminar koji se zove Korisno Mišljenje, rekao sam: ‚‚Dušo, samo ti idi pa ćeš mi prepričati o čemu se radi‚‚. Kada je supruga ispričala kako je protekao seminar, nisam hteo da priznam da mi je bilo žao što sam odbio da idemo zajedno. Ispravio sam to tako što sam otišao na sledeći i već sam sa suprugom prošao sve nivoe. Muškarac u meni nije mogao da se suoči sa dve stvari: prvo, da jedna meni nepoznata žena utiče na naš život i da nas menja, i drugo, da uvek postoji mogućnost da shvatim koliko grešim i da se razočaram u sebe. Koliko sam bio smešan! Ono što desilo posle seminara je da smo supruga i ja poboljšali naš odnos posle dvadeset dve godine braka, deca kažu da smo sada ‚‚najjači‚‚ roditelji, a prijatelji se raspituju šta nam se to tako pozitivno desilo i očigledno od našeg života stvorilo raj. Mi svima kažemo da nam se desilo Korisno Mišljenje i preporučujemo ga svim poznanicima i prijateljima.”

— T. B.

“Mrzela sam kada pada kiša, kada ne mogu da nađem mesto za parkiranje, što često ne mogu da razumem ponašanje nekih ljudi… Sada volim sebe i imam razumevanja za druge. Radujem se svakom danu jer je uvek baš onakav kakav treba da bude za mene. Hvala, Ivana!”

— G. R.

“Seminar Korisno Mišljenje promenio mi je život na bolje i preporučujem ga posebno onima koji imaju problema u komunikaciji kao što sam imala ja. Moje misli su sada pune optimizma.”

— K. Ć.

“Sada se osmehnem kada se u nekoj situaciji setim kako sam reagovao pre. Promenom svojih misli svet oko mene postao je predivno mesto za igru. Život je neprekidna igra i važan je svaki korak. Uživajte u izazovima, to vas uči korisno mišljenje.”

— S. D.

“ ‘Mladi su danas bez perspektive’, to sam slušala toliko često da sam poverovala i mislila da je moj život unapred osuđen na propast. Sada znam, posle završenog trećeg nivoa Korisnog Mišljenja, da o tome odlučujem ja. Izbacila sam iz misli i iz svog rečnika štetne reči i izraze koje mi mladi koristimo bez razmišljanja. Naučila sam da prepoznajem kod drugih kako njihove misli utiču na njihov život i dargo mi je što sada imam sve konce svog života ( bar većinu) u svojim rukama. Planiram da studiram režiju i ovo iskustvo i saznanja koja imam posle seminara biće mi dragocena. Hvala ti, Ivana! Srećna sam što si prijateljica moje mame i što sam te upoznala baš u trenutku kad mi je tvoj seminar bio potreban.”

— A. I.

“Korisno mišljenje je novi pogled na svet. Asertivno ponašanje je vid komunikacije ljudi novog doba. I jedno i drugo treba uvesti u škole.”

— Lj. B.

“Asetrivno ponašanje i pozitivan način izražavanja me na neki način izdvajaju. Za razliku od mnogih koji se žale, ja živim u zahvalnosti.”

— M. P.

“Sada imam ključ sudbine u rukama i knjigu svog života ispisujem rečima ljubavi. “

— E. K.

“Ivana, hvala ti za strpljenje i ljubav! Dala si mi odgovore na mnoga pitanja. Sada više ne postavljam pitanja, a imam sve odgovore koji su mi potrebni. To je rezultat seminara korisno mišljenje.”

— H. L.