NEKA VAŠE MIŠLJENJE POSTANE VAŠ SAVEZNIK

NEKA VAŠE MIŠLJENJE POSTANE VAŠ SAVEZNIK

[pullquote]PREUZMITE ODGOVORNOST I PREVAZIĐITE SVOJE POSTOJEĆE SPOSOBNOSTI[/pullquote]

PROBUDITE SVOJU KREATIVNOST

  • OSNAŽITE SVOJU SAMOSVEST I SAMOPOUZDANJE
  • PREPOZNAJTE I OSLOBODITE SE SAMONAMETNUTIH PREPREKA
  • KROZ USPEŠNU SADAŠNJOST OSTVARITE JOŠ USPEŠNIJU BUDUĆNOST
Živite onako kako mislite
Živite onako kako mislite

Živimo u vremenu, koje nam neosporno pokazuje da ogromne promene bilo u prirodi, društvu ili u samom čoveku, vode upravo ka temeljitom menjanju načina života.Naša slika o svetu podleže intenzivnom procesu kritičke provere i promene.

Adekvatno ovom izazovu, koji nas sve bez obzira na našu delatnost, stepen obrazovanja ili religioznu opredeljenost sve više dotiče, potreban nam je nov nivo posmatranja koji će nam omogućiti nove puteve našeg razvoja u pravcu ljubavi, harmonije i zdravlja.

Osnovna funkcija „korisnog mišljenja“ se sastoji u prenošenju znanja i iskustva koji služe kako za Vaše lakše snalaženje u svetu tako i za vaše uspešnije profesinalno obrazovanje, razvoj, samoupoznavanje i uspešno samostalno funkcionisanje.

Verujemo da Vam se u saradnji sa agencijom »Korisno mišljenje« kroz KORISNO MIŠLJENJE pružaju mogućnosti, za promene i dostizanje jasno definisanih ciljeva, lociranih na dostižnu distancu, usmerene na različite oblasti života:

  • Rad na korisnom mišljenju sa pojedincima

služi za sveobuhvatne promene kroz koje se upoznajete sa zakonitostima po kojima funkcionišete i njihovom pravilnom primenom postižete željeno.

Vera u uspeh nalaže i znanje koje Vas oslobađa smetnji za korisno mišljenje.

Upoznajte tajne uspeha.

  • Usluge poslovnim sistemima (privrednicima)

Zbog složenosti energetskog uticaja neophodno je biti potpuno svestan odnosa koje uspostavljamo, ne samo u privatnom već i društvenom naročito profesionalnom životu. Duh drugih ne utiče samo na naše misli, raspoloženje i zadovoljstvo već i na naše izbore. Očigledno je da je taj obrazac važan po pitanju posedovanja i vođenja preduzeća. Od Vaših odluka i Vaših izbora zavisi Vaše poslovanje.

Uz primenu KORISNOG MIŠLJENJA postiže se lakše i jasnije sagledavanje svojih trenutnih sposobnosti i mogućnosti za njihovo prevazilaženje, kojim kreiramo nove mogućnosti na polju poslovanja.

Preuzimanje odgovornosti i moći, nalaže razumevanje sebe kako biste razumeli druge.

Sa poslovanjem oplemenjenim korisnim mišljenjem postižete optimalne rezultate.

Živite onako kako mislite.

Razmišljajte kao vođa.

  • Usluge korisnog mišljenja u sportu

podrazumevaju program korisnog mišljenja, tretmana, upoznavanja i vežbi u cilju osamostaljivanja na putu daljeg razvoja i postizanja vrhunskih rezultata.

Program podrazumeva rad sa vrhunskim sportistima, sportistima, rekreativcima, sportskim i društveno-sportskim radnicima, timovima iz različitih sportskih oblasti.

Ukoliko posvećujete pažnju obrazovanju, stalnom napredovanju i poboljšanju poslovnih veština kako kod sebe tako i kod svojih zaposlenih kontaktirajte nas , organizovaćemo sastanak, upoznati se, porazgovarati o problemima i definisati buduće akcije…