Korisno mišljenje

Usluge menadžerima

Usluge vlasnicima, menadžerima i zaposlenima u poslovnim sistemima 

Neophodno je biti potpuno svestan odnosa koje uspostavljamo, ne samo u privatnom, već i društvenom, a pre svega, profesionalnom životu. Duh drugih utiče na naše misli, raspoloženje i zadovoljstvo, ali i na izbore koje svakodnevno pravimo. Taj obrazac je važan i u poslovnom životu, bez obzira da li ste zaposleni, menadžeri ili vlasnici nekog preduzeća, s tim, što se samo usložnjava vaša odgovornost da napravite prave izbore.

 

Donošenje adekvatnih odlluka je aktivnost kojoj se iznova posvećujete, iz dana u dan. Od Vaših odluka i Vaših izbora zavisi Vaše poslovanje. Zbog toga je važno da ustanovite na koji način odlučujete i naučite da KORISNO MISLITE u procesu donošenja odluka.

 

Preuzimanjem odgovornosti za preduzeće, zaposlene i njihove međuljudske odnose, prihvatili ste i odgovornost da prvenstveno razumete sebe, kako biste razumeli druge. Uz primenu KORISNOG MIŠLJENJA postiže se lakše i jasnije sagledavanje ličnih sposobnosti iograničenja i mogućnosti za njihovo iskorišćenje i/ili prevazilaženje, kojim ćete kreirati i nove mogućnosti na polju poslovanja.

 

 

 

ZAŠTO KORISNO MIŠLJENJE?

 

  • Korisno mišljenje Vas uči kako da promenite svoj način mišljenja i tako ostvarite kvalitetniji, zdraviji i uspešniji život kao pojedinci, a zatim i kao menadžeri koji brinu o kompaniji i zaposlenima.
  • Kroz korisno mišljenje učite da menjate i prevazilazite sopstvena ograničenja koja Vas sputavaju da ostvarite najbolju verziju sebe i/ili svog preduzeća.
  • Korisno mišljenje Vam omogućava precizno prepoznavanje načina na koji mislite, a to je neophodan uslov za rešavanje svakodnevnih problema na ličnom planu i planu interpersonalnih odnosa, odnosno poslovnih odnosa.
  • Korisno mišljenje Vas uči kako da definišete lične i/ili poslovne ciljeve i radite na njihovom ostvarenju.
  • Korisno mišljenje Vas uči kako da prihvatite realnost i situaciju u kojoj se nalazite, jer je to prvi korak ka promeni koju želite.

 

 

Korisnim mišljenjem ćete steći sposobnost i naviku da se proaktivno ponašate i kreirate promene, odnosno, da vidite dalje od onoga šte jeste sada, u vezi svih važnih poslovnh problema:

 

troškova poslovanja,

 

problema sa budžetom,

 

odnosa sa konkurencijom

 

unapređenja rada i poslovanja,

 

uočavanje potreba potrošača,

 

vođenja poslovnih razgovora,

 

napredovanja i razvoja karijere,

 

motivacije zaposlenih,

 

timskog rada,

 

razvoja procesa komuniciranja u organizaciji,

 

predupređenja konflikata

 

 

  • VAŠ NAČIN MIŠLJENJA ODREĐUJE VAŠE PONAŠANJE
  • VI STE ONO ŠTO MISLITE DA JESTE
  • POSTANITE OSTVARENJE SOPSTVENIH CILJEVA, RAZMIŠLJAJTE KAO VOĐA